Asiantuntija: Matkapuhelimet luokiteltava kategoriaan ”syöpää aiheuttava”

Dr Anthony B. Miller on koulutukseltaan lääkäri ja epidemiologi, nykyisin emeritusprofessori Toronton yliopistosta. Hän on toiminut Kanadan syöpäjärjestöjen johtajana, WHO:n syöväntutkimuslaitoksen (IARC) asiantuntijana, puheenjohtajana Toronton yliopiston ennaltaehkäisevän lääketieteen yksikössä, johtajana Saksan syöväntutkimuslaitoksella, konsulttina Yhdysvalloissa syöpäjärjestöjen ennaltaehkäisevässä yksikössäsekä asiantuntijana useissa komiteoissa, joissa selvitetään yhdisteiden syöpävaarallisuutta. Lisäksi Miller on tutkinut mahdollista syövän ja sähkömagneettisten kenttien välistä yhteyttä.

Dr Anthony B. Miller: ”Nykytieteen valossa radiotaajuinen säteily (RF) olisi luokiteltava syöpää aiheuttavaksi, korkeimpaan mahdolliseen kategoriaan WHO:n syöväntutkimuslaitoksen (IARC) monografioissa. Viime vuosina todisteet ovat vahvistuneet, joten matkapuhelimien pitäisi olla samassa luokituksessa dioksiinin, tupakan ja asbestin kanssa, eikä tätä tosiasiaa voida enää sivuuttaa.”

http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2017/08/cancerexpert-bevisen-kan-inte-langre-ignoreras-mobilstralning-orsakar-cancer