Etsimme avustajaa paikallisosastolle tietohakua varten

Sähköherkät ry:n paikallisosasto pyrkii löytämään alueen tai alueita sähköherkkien toipumista ja asumista varten. Paikallisosastoon kuuluvat eivät pysty käyttämään tietokonetta tmv. laitteita, joilla voisi tätä varten tehdä tietohakuja internetistä. Haemme siksi yhdistyksen palvelukseen henkilöä, joka voisi toimia paikallisosaston avustajana tietojen haussa.

Jos olet esimerkiksi työtön, opiskelija tai muuten kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä, tai jos tunnet tällaisia henkilöitä, kerro heille!

Avustajalta edellytämme kykyä käyttää sähköisiä laitteita ja tehdä tietohakuja internetistä, riittävää kielitaitoa (lähinnä kotimaiset ja englanti) ja yhteistyökykyä. Eduksi laskemme, jos hän tietää sähköherkkyydestä tai on ainakin kiinnostunut tietämään siitä. Tehtävät koordinoi paikallisosasto.

Lähdemme liikkeelle kokeiluluonteisesti tarkoituksella selvittää, kuinka hyvin tällainen toiminta onnistuu. Mahdollisesta jatkosta päätämme erikseen. Kokonaisansio lomakorvaus mukaan luettuna on tässä jaksossa enintään 300 euroa/kk. Tuntipalkka on 15 euroa edellyttäen, että avustajalla on soveltuva amk-tutkinto. Alemmalla koulutuksella tuntipalkka on pienempi. Kokonaistyöaika perustuu kokonaisansion ja tuntipalkan määriin lomakorvaus mukaan luettuna. Työsopimus tehdään määräajaksi. Päivittäinen ja viikoittainen työaika sovitaan tarkemmin avustajan kanssa.

Kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Jussi Jäykkään, puh. (02) 674 0601, johon voi jättää viestejä, tai 050 344 1271, osoite Mirjankatu 3 A, 29200 Harjavalta, sähköposti: jussi.jaykka@gmail.com.